bijbaan Veldhoven op zaterdag

Interessante bijbaan in Veldhoven op zaterdag

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Veldhoven op zaterdag, dan kan de McDonald’s hier misschien wel iets in betekenen. Zij hebben namelijk veel personeel in dienst en zoeken hier nog veel meer mensen bij. Als crewlid van dit bedrijf krijg je er als het ware een hele familie bij. Er worden hier ook regelmatig uitjes georganiseerd om elkaar zo beter te leren kennen. Erg leuk en dat maakt de teamspirit alleen maar hechter.

Wanneer jij hier wilt komene werken zijn er wel een paar eisen waaraan je moet voldoen. De belangrijkste is dat je minimaal 4 uur per week kan komen werken.

De leukste bijbaan in Veldhoven op Zaterdag gevonden

Het is leuk om een extra zakcentje te verdienen en het is nog leuker wanneer je dit door een leuke baan kan verdienen. Sinds een maand ben ik werkzaam in deze fastfood keten. Het leuke is dat ik op meerdere plekken in dit bedrijf aan het werk ben. De ene keer ben ik in de keuken aan het werk, de andere keer aan de counter, maar ook aan de balie heb ik al een keer gestaan. Hierdoor leer ik van elke plek de werkzaamheden. Op verschillende manieren help ik de klanten.