LOGO Museum Lalique

Op zoek naar een leuk museum in Gelderland

Mijn opa is een erg grote liefhebber van kunst het leek ons daarom ook een leuk idee om samen op het internet op zoek te gaan naar museum Gelderland. Zodat we een leuk museum bij ons in de buurt te vinden om samen een bezoek aan te brengen. 

Terecht gekomen op de website van Musee Lalique 

Toen we op het internet op zoek gingen naar museum Gelderland kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende musea. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan naar een museum dat ons aansprak kwamen we terecht op de website van Musee Lailque.De website sprak ons beide erg aan omdat er erg veel informatie over het museum en over de kunstwerken die het museum tentoonstelt te vinden is. Het museum stelt onder andere kunstwerken van Chagall tentoon. Dit sprak mijn opa erg aan omdat hij een grote fan is van zijn kunstwerken. Na het lezen van de informatie besloten we om een bezoek aan het museum te brengen.

museum arrangement

Super mooie kunstwerken van grote kunstenaars

We hebben in het museum een erg leuke en vooral leerzame rondleiding gehad. We vonden de kunstwerken dat het museum tentoonstel allebei erg mooi. Daarom zijn we ook zeer tevreden over ons bezoek aan het Musée Lalique.