aannemer Dordrecht

Mijn ouders hebben gebruik gemaakt van deze aannemer Dordrecht

Mensen die op zoek zijn naar een goede aannemer Dordrecht hebben geluk. Mijn ouders wonen namelijk in deze regio en hadden laatst gebruikt gemaakt van de diensten van HPM schilder- & onderhoudsbedrijf. Dit was hun zo goed bevallen dat ze er zelf een online recensie overgeschreven hebben. Natuurlijk moest ik mijn vader hiermee helpen. Zelf is hij namelijk niet zo handig met internet. Vandaar dat ik dus ook bekend ben met deze firma. Mijn ouders hadden namelijk de muren in de woonkamer opnieuw later schilderen. Zij wonen nu inmiddels al zo’n 23 jaar in dat huis. Jij kunt je wel voorstellen dat dit hoog tijd werd. 

aannemer Dordrecht

Zo heeft mijn vader deze firma niet online gevonden maar werd hij hier op geattendeerd door zijn buurman. Deze had op zijn buurt weer gevelrenovatie laten uitvoeren bij deze firma.

Hun website heet hpm-schildersbedrijf.nl

Omdat jullie nu toch al online zitten, kunnen jullie de hierboven genoemde website net zo goed zelf eens bezoeken. Deze aannemer Dordrecht doet namelijk alles op gebied van:

  • Schilderen
  • Voegwerk
  • Aannemer
  • Sauswerk
  • Kunststof kozijnen plaatsen

Volgens mijn vader zijn de prijzen hier goed en is de service uitstekend. Dit is dan ook precies wat je mag verwachten van een klussersbedrijf, vandaar de positieve recensie.