snurk beugel kopen

Een snurk beugel kopen? Hier moet je op letten

Wil jij een snurk beugel kopen? Je partner, huisgenoten en familie zullen er blij mee zijn. Snurken is namelijk niks om je voor te schamen maar het is wel een vervelend probleem waar veel mensen last van hebben. Wie een snurk beugel wil kopen kan het beste de volgende dingen even in acht nemen:

  • laat je snurk beugel altijd op maat maken
  • een snurk beugel kan je ook online bestellen
  • een snurk beugel vermindert snurken maar laat het niet altijd verdwijnen
  • een snurk beugel is – als het goed is – niet pijnlijk en gewoon comfortabel
snurk beugel kopen

De tandarts

Je kunt een snurk beugel vaak bij de tandarts laten maken. Daar is niet per se iets mis mee alleen het kost je vaak wel onnodig veel geld. Er zijn namelijk ook onafhankelijke commerciële partijen die dit voor je kunnen doen en er vaak veel minder geld voor vragen. Klop alleen bij je tandarts aan als je het vergoed kunt krijgen. Anders is een goede online partij prima, mits ze natuurlijk eerst een bitje sturen voor je afdruk. Anders is de beugel niet op maat. 

snurk beugel kopen

Het werkt (bijna) altijd

Het dragen van een snurk beugel lost in de meerderheid van de gevallen het snurken op omdat de tong op de plek blijft. Het kan echter zo zijn dat de snurk beugel niet of weinig helpt in jouw geval. Mocht dit toch gebeuren dan ligt de oorzaak van jouw snurken waarschijnlijk ergens anders. Je amandelen kunnen ook het probleem zijn.