Stappenplan: e-liquid kopen

De vloeistof die in een e-sigaret zit moet steeds worden bijgevuld. Zonder vloeistof kun je namelijk geen gebruikmaken van de elektronische sigaret. Deze vloeistof staat beter bekend als e-liquid. Er zijn verschillende soorten e-liquids verkrijgbaar van de beste merken. Welk van deze vloeistoffen kun je nu het beste kiezen? In dit artikel leggen we je hier meer over uit.

e-liquids

1. Bepaal jouw nicotinegehalte

Er zijn e-liquids met nicotine en e-liquids zonder nicotine. Verder kunnen bij e-liquids met nicotine de nicotinegehaltes ook verschillen. E-liquids met 3 of 6 milligram nicotine zijn vergelijkbaar met light sigaretten en e-liquids met 12 milligram nicotine kun je vergelijken met reguliere sigaretten. Rook je zwaar? Dan kun je beter voor een e-liquid met 16 milligram nicotine kiezen.

2. Ga voor een throat hit of meer damp

Sommige personen vinden een throat hit fijn, terwijl anderen juist liever meer damp hebben. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het liefst van beiden een beetje hebt. Bij het doen van een aankoop is het belangrijk om hierop te letten, aangezien dit bij verschillende e-liquids erg verschillend kan zijn.

e-liquids

3. Kies jouw smaak

Misschien wel een van de belangrijkste punten om op te letten bij het kopen van een e-liquid: de smaak. Je wilt er natuurlijk wel van kunnen genieten. E-liquids zijn te verkrijgen in veel verschillende smaakjes, zoals tabaks, mint, aardbeien etc. Probeer eerst een aantal smaakjes uit en kies daarna een smaak die je lekker vindt.