Kunstgrasbaan aanleggen

Sommige mensen zal je nooit overtuigen van de voordelen van kunstgras. Toch kan het het overwegen waard zijn om over te gaan op kunstgras. Dit kan zijn om de kosten van onderhoud te verlagen of bijvoorbeeld vanwege hooikoorts.

Laat je adviseren door BTL Realisatie

Hier vind je de echte experts op het gebied van gras en kunstgras. Zij hebben veel kennis en ervaring opgedaan in de loop der jaren en weten wat er komt kijken bij het aanleggen van een kunstgrasbaan. Daarnaast is renovatie, beheer en onderhoud van kunstgrasbanen ook onderdeel van hun dienstverlening. BTL is in heel Nederland vertegenwoordigd en er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt waar je terecht kan met al je vragen.

Is kunstgras duurzamer dan gras?

Kunstgras hoef je niet te besproeien; dat scheelt in ieder geval kostbaar water. Inmiddels heeft ook kunstgras zich verder ontwikkeld en zijn er duurzame onderlagen mogelijk. RST Plus is een voorbeeld hiervan en bestaat uit hergebruikt materiaal. Het geeft stabiliteit en is goed waterdoorlatend, zodat er geen plassen op het gras blijven staan.

Welke typen kunstgras zijn er?

Er zijn verschillende soorten kunstgrasvezels en ondergronden en afhankelijk van de intensiviteit van het gebruik kies je een bepaalde soort. Als je het wilt toepassen in een speeltuin dan wil je dat het zowel kindvriendelijk is als bestand tegen het gedrag van de kinderen zelf. Bij BTL kunnen ze je hierover adviseren.

Twijfel je nog of heb je nog vragen over kunstgras?

Neem dan contact op met Michiel Cox, senior Projectleider bij BTL. Zijn mobiele telefoonnummer is 06-55698719.