Maak kennis met een tandarts op pc2tandartsen.nl

Je gaat er eens per halfjaar meestal wel naartoe, maar heb je eigenlijk wel een echt beeld bij een tandarts? Wat doet een tandarts eigenlijk nog meer behalve gaatjes vullen? Pc2tandartsen.nl laat zien hoe een tandartsenpraktijk draait. Deze website van een tandartsenpraktijk in Eindhoven stelt zijn medewerkers aan je voor, laat de specialisaties van alle collega’s zien en geeft een sfeerimpressie. Zo kun je op een afstandje een beter beeld krijgen wat een tandarts zoal doet en hoe zijn werkdag eruit kan zien.

Mondproblemen uitgelegd op pc2tandartsen.nl

Als je weet wat een tandarts zoal voor werk doet, ben je misschien wel nieuwsgierig geworden. Wat houden dingen zoals ‘facings’ eigenlijk in? Of je herkent een mondprobleem bij jezelf en wil daar meer over weten. Dan kun je op pc2tandartsen.nlterecht voor een aantal digitale folders. Wat staat er te gebeuren als je een kunstgebit krijgt? Hoe zorg je voor je mond en tanden als je een beugel, of een piercing in je mond hebt?  Op dit soort vragen krijg je dan antwoord. Je kan de folders gratis downloaden of online bekijken. Als je daarna nog vragen hebt, zal de tandarts je graag te woord staan. De

nieuwsbrief van pc2tandartsen.nl

Als je op de hoogte wil blijven van het belangrijkste nieuws van deze tandartsenpraktijk in Eindhoven, kun je via pc2tandartsen.nl de nieuwsbrief lezen. Zo krijg je een ook een beeld bij de ontwikkelingen van het behandelen van patiënten in een tandartsenpraktijk. Ook mensen die geen patiënt zijn bij de tandartsenpraktijk kunnen de nieuwsbrief lezen.