Loods Breda

Ik heb vanavond vorige week besloten om een loods Breda en omstreken te vinden waar ik alle spullen in kan opslaan. Helaas had ik het maar niet gevonden waardoor ik via het internet ben gaan zoeken in de hoop daar wel te kunnen slagen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Sandship.nl waar ik diverse loodsen gezien had wat perfect was! sandship-logo-blauw

Het bekijken van deze loodsen wordt dankzij hun een stuk gemakkelijker gemaakt. Tevens zijn de kosten bij hun een stuk lager als dat ik elders gezien had! Dit gaf dan ook de doorslag om bij hun diverse loodsen te bezichtigen en indien geschikt ook direct te huren.

Door telefonisch contact op te nemen met Sandship is het voor mij in ieder geval duidelijk geworden dat hun diverse loodsen hadden welke geschikt is voor ons! Ik had er wel voor gekozen om eerst erover na te denken alvorens ik akkoord zou geven of niet. Sindsdien hoef ik me geen zorgen meer te maken aangezien ik diezelfde dag akkoord heb gegeven en sindsdien in het rijke bezit ben van een nieuw loods.