locker 6

Waarvoor dient een locker met pincode?

In veel openbare ruimtes worden tegenwoordig lockers gebruikt met een pincode. Dit komt doordat dit een ideale manier is om veilig spullen op te kunnen slaan. Een locker met cijferslot zorgt er zodoende voor dat niemand zomaar aan jouw spullen kan komen. Dit is dan ook een goede manier om klanten en/of werknemers gerust te stellen. Zij zullen dan ook eerder geneigd zijn om voor jou te kiezen. Door de persoonlijke pincode kunnen jouw klanten dan ook altijd veilig hun spullen bij jou kwijt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een locker in de kleedkamer van de sportschool.

Werkt altijd en overal

Een locker die een pincode heeft, is altijd en overal te gebruiken. De lockers zijn namelijk geheel automatisch en kunnen daardoor altijd gebruikt worden. Door de geringe ruimte die de lockers innemen, zijn deze bovendien bijna overal te gebruiken. Heb je dus beperkte ruimte, dan is dit de ideale manier om spullen van klanten of werknemers veilig te bergen. Wil je nog meer comfort, dan is het mogelijk om gebruik te maken van smart lockers. Deze lockers bestaan uit een handig systeem die je in staat stelt om de lockers zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen.

Lockers met een slim systeem

Door te kiezen voor moderne lockers, kan je profiteren van veel handigheden. Vaak hebben deze lockers namelijk een slim systeem, zodat je deze geheel naar wens kan personaliseren. Je kunt dan bijvoorbeeld een tijdslot invoeren, maar ook andere regels invoeren. Denk bijvoorbeeld aan de tijd wanneer de pincode vervalt, of wanneer het kluisje open gaat. Door deze regels in te voeren, kan je de locker zo veel mogelijk afstemmen op jouw wensen. Dit zorgt er dan ook voor dat je veel waarde uit je lockers kunt halen. Dit heeft weer een goede invloed op jouw klanten of werknemers.