Auto Leasen 6

Nieuwste Elektrische Trend: BYD Atto 3 Leasen!

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en er zijn steeds meer elektrische auto’s op de markt. Een van de nieuwste elektrische trends is het leasen van de BYD Atto 3. Deze compacte elektrische auto biedt veel voordelen en is een interessante optie voor zakelijke rijders.

BYD Atto 3: Compact en Stijlvol

De BYD Atto 3 is een compacte elektrische auto met een stijlvol design. Het is een ideale auto voor in de stad, dankzij zijn wendbaarheid en compacte formaat. De auto is voorzien van moderne technologieën en beschikt over een ruim interieur met comfortabele zitplaatsen.

Met een actieradius van zo’n 300 kilometer is de BYD Atto 3 geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt dus zonder zorgen naar je werk rijden en tussendoor nog wat boodschappen doen. De auto is ook voorzien van snellaadtechnologie, waardoor je de batterij snel kunt opladen.

Voordelen van Leasen

Het leasen van een elektrische auto heeft vele voordelen. Zo hoef je geen grote investering te doen en ben je geen eigenaar van de auto. De kosten voor onderhoud en reparaties zijn vaak inbegrepen in het leasecontract, waardoor je geen onverwachte kosten hebt. Daarnaast kun je als zakelijke rijder profiteren van fiscale voordelen, zoals een lagere bijtelling.

Naast de BYD Atto 3 is ook de Tesla Model 3 een populaire keuze voor elektrisch leasen. Deze auto staat bekend om zijn luxe uitstraling en indrukwekkende prestaties. Met een actieradius van ongeveer 450 kilometer behoort de Tesla Model 3 tot een van de elektrische auto’s met de grootste actieradius.

Kies voor Elektrisch Leasen!

Wil je graag in een elektrische auto rijden, maar wil je niet direct een grote investering doen? Dan is het leasen van een BYD Atto 3 of een Tesla Model 3 een goede optie. Beide modellen bieden veel voordelen en maken elektrisch rijden toegankelijk voor zakelijke rijders.