Nieuwe computer had toch snel probleempjes

In de afgelopen zomermaanden ben ik samen met mijn moeder opzoek gegaan naar een nieuwe computer voor op mijn kamer. Voor de aanschaf van de nieuwe computer ben ik samen met mijn moeder gaan oriënteren waar ik dit het beste kon gaan doen. Na een aantal gesprekken te hebben gevoerd kwamen we tot de beslissing dat we computer het beste bij de Mediamarkt konden gaan aanschaffen. Dit in verband met de prijs die ze daar hanteren.

Nieuwe functies en razendsnelle computer

Eenmaal bij de Mediamarkt zijn we opzoek gegaan naar een goede computer, dit deden we met behulp van een medewerker die ons alles haarfijn uitlegde. Na een klein half uurtje hadden we de juiste computer gevonden. We rekende de computer af en we keerde terug huiswaarts. De eerste weken die ik thuis met de computer beleefde, waren goed. Zo vond ik allemaal nieuwe functies uit en ook merkte ik op dat de computer razend snel was.

Snel, niet duur en professioneel

comp it easy

Helaas mankeerde er vorige week iets aan de computer. Zo kwam ik erachter dat er een virus bevond op mijn computer. Ik wist niet hoe ik dit er af kon halen en nam daarom contact op met https://www.comp-it-easy.nl/. De medewerker van https://www.comp-it-easy.nl/ stond vervolgens binnen een paar dagen op de stoep, voor mijn huis. Hij controleerde de computer nauwkeurig en haalde het virus er af. Het werk dat de medewerker van https://www.comp-it-easy.nl/ heeft verricht, beviel mij erg goed. Snel, niet duur enprofessioneel.