bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie verreist voor nieuw product

bedrijfsfotografieVorige maand hebben we als bedrijf zijnde een nieuw  product op de markt gebracht. Het product is een nieuw soort koffiezetapparaat. Een speciaal door ons gemaakt apparaat en vandaar draagt het ook ons logo. Omdat we het product wilden promoten in kranten en op de sociale media, was het nodig dat we over foto’s in hoge kwaliteit beschikte.

Een goedkoper alternatief

 

Deze foto’s konden we uiteraard niet zelf regelen want we hebben geen beschikking over een eigen fotograaf. Voor de foto’s moesten we natuurlijk wel een fotograaf regelen. Om precies te zijn waren we opzoek naar bedrijfsfotografie. Om dit te vinden gingen we hiernaar opzoek op Google. Op Google zagen we een groot aantal fotografen in deze categorie maar vele fotografen waren te duur. Daarom bleven we wat langer zoeken naar een goede fotograaf voor bedrijfsfotografie. Een collega van ons kwam met een goed en goedkoper alternatief; bedrijfsfotografie Valetti. We bekeken de prijzen hiervan en ook bekeken we wat impressies op de website. We waren uiteindelijk erg geïnteresseerd in deze fotograaf van bedrijfsfotografie Valetti en daarom namen we contact op met het bedrijf.

Bedrijfsfotografie Valetti maakte prachtige foto’s

bedrijfsfotografie

 

Het bedrijf reageerde binnen een kleine week op onze mail die we naar hen stuurde. Ze gingen akkoord met het verzoek of ze een keer konden langskomen bij onze vestiging. Na nog een paar kleine onderhandelingen gedaan te hebben, was het dan zover; de fotograaf van bedrijfsfotografie Valetti kwam langs bij onze vestiging en maakte prachtige foto’s van ons nieuwe product.