Klapstoeltjes

Handige en comfortabele klapstoeltjes!

Iedereen kent het wel. Een vergadering, voorstelling op de school van je kinderen, of gewoon een feestje waar ze zijn, klapstoeltjes. Deze stoelen zijn vaak oncomfortabel en zien er niet mooi uit. De klapstoeltjes van Ergoquip zijn comfortabel, handig én in verschillende modellen verkrijgbaar. Neem snel even een kijkje op de website of maak een afspraak voor de showroom!

yesteryears_02Handig

Buiten een goed uiterlijk van de stoel is het belangrijk dat de klapstoelen handig op te bergen zijn, en makkelijk tevoorschijn gehaald kunnen worden. De klapstoelen van Ergoquip bestaan uit twee onderdelen. Dit is praktisch én veilig. Wanneer je de stoelen niet meer nodig hebt haal je ze uit elkaar en stapel je ze op. Als je dit hebt gedaan heb je twee overzichtelijke rijen van stoelen die je makkelijk in elkaar zet. Dit is veiliger dan een rij klapstoelen die in de weg staat bij een vergaderzaal of werkruimte.

Comfortabel

De stoelen zijn niet alleen mooi en handig, maar ook ontzettend comfortabel. Vaak is dit iets waar mensen tegen aan lopen bij klapstoelen. De stoelen zitten niet prettig en worden daarom vaak ook minder snel gebruikt. De klapstoelen van Ergoquip zitten comfortabel en zijn ontzettend stevig. Ze hebben een brede zitting en een ergonomisch gevormde rug. De stoelen zijn gefabriceerd in de fabrieken van Samsonite en je weet dus ook zeker dat ze tegen een stootje kunnen!