Prikkels

Geschenken online bestellen bij Prikkels

Als bedrijf wil je op zijn tijd je klanten en leveranciers laten weten dat je blij met ze bent en graag zaken met ze doet. Dit kun je doen door ze een leuk relatiegeschenk te sturen. Bij Prikkels vind je tal van relatiegeschenken waaruit je een keuze kunt maken.

Wat kun je kopen bij Prikkels?

Naast relatiegeschenken kun je er terecht voor bedrukte werkmaterialen zoals promotional papers (denk aan schrijfblokken en dergelijke) en speciale geschenken. Ook voor kerstpakketten ben je er aan het juiste adres. Voor alle producten geldt dat deze bedrukt kunnen worden naar eigen wens.

Relatiegeschenken laten bedrukken

Als je als ondernemer ervoor kiest relatiegeschenken de deur uit te doen kun je er bijvoorbeeld de naam of het logo van je bedrijf op laten zetten. Iedere keer wanneer het product door de ontvanger gebruikt wordt zien ze jouw naam staan en maak je er dus meteen ook reclame mee.

Kijk en informeer wat er allemaal mogelijk is

Voor alle mogelijkheden kijk je het beste eerst even op de site van Prikkels. Als je naar iets speciaals op zoek bent dat niet op de website staat neem je het beste eerst even contact met ze op. Wellicht kunnen ze een bepaald product wel leveren of kunnen ze voor een goed alternatief zorgen. Vraag altijd eerst een offerte aan zodat je weet wat het gaat kosten. Houd er rekening mee dat een relatiegeschenk naast de kosten ook promotie inhoudt voor je bedrijf. Het loont vaak om deze uit te delen omdat je er reclame mee maakt.

Geschenken voor iedere beurs

Relatiegeschenken zijn in allerlei soorten, maten en prijzen te koop. Kijk wat je wilt hebben en hoeveel je nodig hebt. Op die manier kun je een goede investering doen die loont voor je bedrijf.