Harz

Hoe kan het dat Harz zo’n populaire vakantiebestemming is?

Het gebied Harz is een ontzettend populaire vakantiebestemming. Dit heeft voor een groot deel te maken met de verschillende mogelijkheden die er in dit gebied zijn. Zo is het tegenwoordig mogelijk om te genieten van de adembenemende natuur, maar daarnaast kun je er ook voor kiezen om naar de schilderachtige stadjes te gaan. Ben je momenteel op zoek naar een leuke vakantiebestemming dichtbij huis? Neem het gebied Harz dan zeker mee in jouw overweging. 

De natuur in het gebied

Doordat het leven in Nederland zo snel gaat, kiezen erg veel mensen ervoor om op vakantie te gaan naar een rustige plek. Hierdoor is het mogelijk om even helemaal te ontspannen en te genieten van de rustgevende natuur. Echter, waar moet je dan eigenlijk naar toe? Op dit moment kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om naar het gebied Harz te gaan. Sinds een aantal jaar is dit gebied dan ook ontzettend populair bij de Nederlanders. Dit heeft ook te maken met de ligging van het gebied. 

Harz

Waar ligt Harz?

Wanneer je van plan bent om even heerlijk tot rust te komen in de natuur, kun je de regio Harz meenemen in jouw overweging. Sinds een aantal jaar is het dan ook mogelijk om hier te genieten van de verschillende rustgevende wandelroutes. Doordat het gebied maar 500 kilometer van Nederland af ligt, is het gebied erg populair.