BHV cursus in omgeving Eindhoven? Kies voor G4S

Ben je een ondernemer gevestigd in Eindhoven en omgeving en wil je je team BHV een boost geven op het gebied van kennis en ervaring? Dan is de G4S Training & Safety vestiging in Son en Breugel voor jou de uitgesproken locatie. In Son en Breugel kun je meest uitgebreide en passende BHV cursus Eindhoven volgen om de kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening te verbeteren of weer op te pakken. De trainingslocatie ligt op een steenworp afstand van Eindhoven en is geschikt voor meer cursussen dan alleen de basistraining.

Train op een realistische manier

In Son en Breugel vlakbij Eindhoven kun je verschillende BHV cursussen volgen. Van de basistraining tot een herhalingscursus en extra onderdelen zoals het blussen van kleine brandjes. Daarnaast is er op dit terrein ook de ruimte om cursussen en trainingen te volgen op het gebied van brandweerwerkzaamheden, de industriële sector en voor beveiliging. De G4S Training & Safety locatie is voorzien van veel opties die ervoor zorgen dat je het praktijkonderdeel zo realistisch mogelijk kunt oefenen. Je werkt hier onder andere in/met ademluchtbanen, blusbanen, teambuildingsruimten en een vet brand container. Dit alles om ervoor te zorgen dat de kennis die je met de BHV cursus hebt opgedaan ook direct in de praktijk kunt handelen en je niet voor een verrassing hoeft te staan dat je niet weet hoe je een bepaalde handeling moet verrichten.

Kom vanuit Eindhoven

Wil je je inschrijven voor een van de BHV cursussen van G4S Training & Safety? Dan kun je dat doen via de website van G4S. De locatie waar de cursussen worden gehouden is gevestigd op de Ekkersrijt 1306, postcode 5692 AH in Son en Breugel. Vanuit Eindhoven ben je hier in slechts enkele minuten met de auto, of je gaat met de bus naar de Ekkersrijt. Aan het einde van opleiding kun je met trots je certificaat gebruiken om je als BHV’er op de werkvloer in te laten zetten.