Aalsmeer Stalling Maritiem…een complete jachthaven

Twee jaar geleden hebben voor het eerst ons kleine jacht, een Neptunus 138, gestald bij Aalsmeer stalling Maritiem in (hoe kan het ook anders) Aalsmeer.
Deze jachthaven, gelegen aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, is wat je noemt een allround jachthaven. Wat wij bijzonder prettig vinden is dat zij beschikken over een indoor-winterstalling. Zo weet je zeker dat de directe weersinvloeden geen vat hebben op je boot. Dat geeft je een gerust gevoel. Je weet zeker dat je de boot in dezelfde conditie zult aantreffen als toen je hem achterliet. Of beter ……

aalsmeer-jachthaven-2

Reparatie….

Ik ben een recreatieschipper. Ik vaar alleen maar als het lekker weer is. In de zomer van 2014 hadden we helaas een klein ongelukje dat resulteerde in een beschadiging de polyester romp.
Gelukkig was dit op het einde van de zomer en we waren op zoek naar een nieuwe stalling voor ons jacht. Toen we hoorden dat Aalsmeer Stalling Maritiem ook reparaties uitvoert aan polyester kuipen, hebben wij niet lang geaarzeld en besloten twee vliegen in één klap te slaan. In de wintermaanden is onze boot gerepareerd. De beschadigde plek is professioneel gerepareerd en vrijwel niet meer te zien.

Deze Aalsmeerse jachthaven is zeker een aanrader!!!