eettafel bank

Eettafel bank, iets voor jou?

Ben jij helemaal klaar met je eetstoelen en wil je graag wat nieuws? Kijk dan naar een eettafel bank! Meubelmaakwerksite maakt super mooie meubels op maat. Denk aan een bank, stoel en tafel. Ze verzorgen het hele proces zelf tot aan de laatste detail. Dit bedrijf is gespecialiseerd in dit vak en ze hebben ruime ervaring en veel passie hiervoor. Ze proberen je altijd goed te helpen want persoonlijke aandacht is heel belangrijk.  

eettafel bank

Garantie

De beste materialen worden gebruikt door dit bedrijf en daarom zit er maar liefst 10 jaar garantie op de producten. Op de stoffel die kan worden gebruikt op je stoelen of bank daar zit 1 jaar garantie op. Die garantie is ook verhoogd naar 2, ideaal toch!

Op maat

Dit bedrijf heeft een standaard assortiment maar kan ook producten op maat maken. Ze hebben veel ervaring in dit vak en daarom maakt het niet uit wat voor ideeën je hebt. Ze hebben hele kleine eettafel bank gemaakt maar ook super grote, alles kan worden gedaan. Ben jij benieuwd naar deze producten? Neem dan een kijkje op de site of kom langs in een van de showrooms.