bouwfolie

Bouwfolie kopen voor de transport

Wanneer je spullen besteld uit het buitenland zoals hout, dien je ervoor te zorgen dat het hout wordt ingepakt met bouwfolie. Doordat je het hout in laat pakken met raamfolie, komt het hout heel naar het bedrijf toe. Dit scheelt op een lang termijn ook veel geld. Daarnaast denk je ook aan het milieu. De bouwfolie kun je bestellen bij verschillende bouwbedrijven. Deze kun je in de buurt maar ook online vinden. Je hebt de bouwfolie in verschillende maten. Hierdoor kan je zelf kijken welke bouwfolie jij nodig hebt voor het bedrijf.

bouwfolie

Bouwfolie gebruiken op de werkplaats

Wanneer je een bedrijf hebt in de bouw, is het verstandig om het hout te beschermen met bouwfolie. Doordat je het hout beschermd met bouwfolie, heeft het hout geen mogelijkheid om te rotten. Dit is erg handig wanneer je het hout nog wilt gebruiken. De bouwfolie kun je er makkelijk zelf om heen doen.  Hierdoor zal het hout goed beschermd worden en kan je het een aantal weken laten leggen, in een werkloods kan het namelijk vochtig zijn waardoor het hout binnen een paar dagen al opzet. 

Hout langer kunnen gebruiken

Doordat je bouwfolie om het hout heen legt, heb je de mogelijkheid om het hout langer te gebruiken. Het hout kun je namelijk langer gebruiken omdat de bouwfolie er voor zorgt dat het hout niet kan rotten. De bouwfolie zorgt er namelijk voor dat er geen vocht door het folie heen kan. De bouwfolie wordt daarom ook vaak gebruikt in bouwbedrijven. Ook tijdens de transport wordt vaak bouwfolie gebruikt.