Specialist in webdesign

Via vrijdagonline werk je samen met een specialist in webdesign aan jouw ideale website.  Na een gezamenlijk overleg worden samen met de specialisten je wensen verwerkt in een webdesign naar jouw wens. Deze professionele designers zorgen voor de  technische kant, de grafische vormgeving en de beveiliging van je website. Door de ontwerpers te informeren van alle content die op de website moet komen te staan, wordt samen een mooie website gerealiseerd. Een aantrekkelijke website maakt dat je makkelijker gevonden wordt op het internet en daardoor kan jouw bedrijf nog beter groeien en ontwikkelen. Al meer dan 1500 bedrijven hebben een website laten maken door professionele webdesigners. 

Opties voor jouw website


Er zijn verschillende opties bij het creëeren van een website. Je kunt uit allerlei pakketten kiezen en zo weet je dat het pakket bij jou past. De voordelige prijzen van deze pakketten zijn niet hetzelfde. Daarom is handig om van te voren hier al naar te kijken. Ook bespreek je de doelstelling van je website met specialisten en met jouw input wordt de website gemaakt die jij graag wilt zien. Daarna kan je je website eenvoudig beheren met een beheerprogramma, Umbraco CMS. Daarmee kun je je eigen website beheren en verder doorontwikkelen. Umbraco CMS maakt het mogelijk dat je beter te vinden bent op Google, wat een groot voordeel kan zijn als bedrijf. Hierdoor kan je bedrijf groeien en nog succesvoller worden dan het al is. 

Website laten maken met extra’s


Het is dus heel simpel om een professionele website te laten maken. Ook na de oplevering heb je nog een aantal voordelen. Je kan namelijk na de oplevering een onbeperkt aantal pagina’s toevoegen en alle website-modules zitten in het all-in pakket, dit scheelt een hoop kosten. Bovendien krijg je ook een aantal professionele foto’s die speciaal voor jou worden besteld, bewerkt en geplaatst.