Al met 16,5 rijlessen Utrecht nemen

Wat was mijn dochter blij toen wij haar vertelden dat zij al met 16,5 jaar rijlessen Utrecht mocht nemen. Toen ik op deze leeftijd was mocht ik brommer rijden, maar tegenwoordig mag de jeugd al autorijlessen nemen. Natuurlijk mogen zij niet eerder alleen met de auto op pad tot zij 18 jaar zijn, dus dat duurt nog wel even. 

Op de dag dat mijn dochter haar proefles mocht nemen was zij bijzonder zenuwachtig. Maar zodra de lesauto de straat in kwam rijden en de instructeur zich voorstelde was mijn dochter al een stuk minder nerveus. Nadat de instructeur het een en ander aan mijn dochter uit had gelegd mocht zij de auto starten. rijlessen Utrecht

Onze dochter heeft haar rijbewijs gehaald

Nog voordat onze dochter 17 werd had zij al een autorijbewijs mede dankzij de goed uitleg van de instructeur. Een van de voordelen aan het nemen van rijlessen bij rijschool Inzicht is dat de lessen ook in de avond en zelfs op de zaterdag mogelijk zijn. Hierdoor hoefde mijn dochter zich niet te haasten wanneer zij uit school kwam. Ook was het een voordeel dat de instructeur haar thuis ophaalde en soms zelf een keer van school toen de bussen niet op tijd reden.