Wat weet jij over het behalen van jouw heftruckcertificaat?

Vandaag ga ik mijn lezers die actief zijn in de logistiek voorzien van een goede tip. Ik weet namelijk een rijschool waar je terecht kunt indien je een zakelijke bestuurder bent zoals het behalen van een heftruckcertificaat. Particulieren bestuurders kunnen hier trouwens ook terecht, daar vertel ik zo meer over.

Ik was enkele weken geleden zelf per toeval terecht gekomen op de website verkeersschoolwesseldijk.nl. Dit was omdat ik op zoek was naar informatie over code 95. Nu zal niet iedereen precies weten wat dit inhoudt, vandaar dat ik hier vandaag dan ook even dieper op in ga. Dit zodat jullie hier hopelijk je voordeel mee doen.

Meer informatie omtrent dit onderwerp

wesseldijkCode 95 is voor sommige chauffeurs noodzakelijk. Zij dienen dan een bijscholing te volgen. Deze code heeft betrekking tot de vakbekwaamheid van de bestuurders. Het is dan ook noodzakelijk deze om de vijf jaar bij te scholen. Dit kun je dus eenvoudig doen via Wesseldijk. Zij bieden dan ook meerdere pakketten aan zodat de bestuurder zelf kan kiezen welke hij of zij het fijnst vindt. Voor meer informatie hierover verwijs ik je dan ook graag door naar de hierboven genoemde website

Hetzelfde geldt voor particulieren bestuurders. Zij kunnen hier alle rijbewijzen halen die op je pas staan. Dit tegen een goede prijs!