Gemakkelijk je aanhangerrijbewijs in 1 dag halen

Afgelopen maand kozen wij ervoor om te verhuizen. Aangezien ik de aanhangwagen van mijn vader kon lenen was ik van plan om mijn aanhangerrijbewijs in 1 dag te halen. Ik ben toen gaan kijken op internet voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Ik kwam vervolgens uit bij Osseforth. Of het bedrijf staat ontzettend veel goede recensies. Zo staat er dat ze ervaren instructeurs hebben, die ervoor zorgen dat je goed voorbereid het examen in gaat. Persoonlijk vind ik dat erg belangrijk. Tevens de kosten zijn erg voordelig. 

Contact

Op de website staat het telefoonnummer van Osseforth vermeld. Ik heb vervolgens contact opgenomen en gevraagd of ik mijn aanhangerrijbewijs in 1 dag kon halen. Dat was geen enkel probleem en ze is direct gaan kijken voor een datum. Ik kon de volgende week al langskomen. 

Het lessen

Tijdens mijn lessen verliep alles perfect. Alles werd duidelijk uitgelegd, zodat ik met het examen niks fout zou doen. Zo werden mijn zwakke punten goed aangepakt en werd ik gerust gesteld. Persoonlijk vond ik dat erg fijn!

Het examen

Tijdens mijn examen had ik veel zenuwen. Het is natuurlijk nooit leuk om je examen niet te halen. Gelukkig heb ik hem wel direct gehaald. De examinator gaf mij een compliment en feliciteerde mij met het behalen van mijn rijbewijs. Het is daarom ook echt een aanrader!