Zeer kleine keuken

Weinig ruimte? Ga voor een kleine keuken

Klein wonen en leven is hipper dan ooit. Mensen leven minimalistisch en bewaren alleen de spullen die ze echt nodig hebben. Een keuken hebben we echter allemaal nodig, en die neemt altijd veel ruimte in beslag. Toch? Nee hoor! Ga gewoon voor een extra kleine keuken, zonder in te geven op het gebied van kwaliteit.

Kleine keuken

De kleine keuken voor de kleine kamer

Kleine kamers vragen om slimme oplossingen om met ruimte om te gaan. Je kunt wel een kleine keuken bouwen, maar je hebt alsnog een plek nodig om je afwas neer te zetten, eventuele apparatuur in te bouwen en je handen te wassen. De speciaal ontwikkelde kleine keuken is daarvoor de oplossing.

Een kleine keuken is ideaal voor een klein kantoor, een schuur, vakantieverblijf, studio, garage of berging. De kleine keuken is bovendien gunstig voor je budget: minder materiaal betekent immers minder kosten. 

Gratis spoelbak

Van alle gemakken voorzien

Alleen omdat je keuken klein is, betekent niet dat hij niet alles heeft wat je nodig hebt. De meeste kleine keukens zijn tussen de 80 en 120 centimeter breed. Toch zijn ze voorzien van alle basiselementen van een goede keuken. Doordat de keuken in wordt gezet als multifunctioneel meubelstuk wordt van elke centimeter optimaal gebruik gemaakt. 

De kleine keuken is ook zeer populair voor studentenwoningen. Een keuken delen met acht mensen is niet altijd een pretje. Je raakt spullen kwijt, iemand jat je pindakaas en de kookplaat is altijd vies. Dan plaats je toch een kleine keuken in je kamer? Scheelt weer gedoe met je huisgenoten en je kunt altijd koken wanneer je wil.