Tijdsregistratie software

Een goede software voor tijdsregistratie

Ik ben opzoek naar een goede tijdsregistratie software voor op mijn nieuwe computer. Ik heb al drie jaar een eigen bedrijf. Eerst begon het klein maar naar mate de jaren, heb ik steeds nieuwe werknemers moeten aannemen. Ook omdat ik steeds meer nieuwe opdrachten kreeg van bedrijven.

Eerst hield ik de uren altijd bij via een excel-bestandje. Maar doordat ik steeds nieuwe werknemers erbij ging aannemen en ik het zelf ook steeds drukker kreeg, Ging er soms wel eens wat mis. Vandaar dat ik opzoek ging naar een systeem waarbij ik de uren van mijn werknemers netjes kon gaan noteren. Zonder al te veel poes pas. Gewoon een systeem dat eenvoudig te bedienen is.

Offective

Uiteindelijk kwam ik op de website van offective.nl terecht. Ik zag dat dit bedrijf veel verschillende soorten pakketten aanbood voor zzp’s of voor bedrijven. Dus zo ook een programma waarbij ik de uren kon noteren van mijzelf en mijn werknemers.

Voor ik het wist pakte ik mijn telefoon en belde ik op. Binnen no time sprak ik met een medewerker en hij beantwoorden al mijn vragen die ik had. Sindsdien heb ik geen problemen meer met het noteren van de uren en gaat alles super!

Tijdsregistratie software